Akkermans Leisure & Golf-De Heen

Terug
 

Akkermans Leisure & Golf-De Heen

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 27 Par-3 baan nb meter CR nb SR nb
  9 holes
spelen vanaf
€ 15,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Akkermans Leisure & Golf-De Heen

Golfcentrum Akkermans in Noord-Brabant is een 9 holes par-3 baan waar rust en ruimte de belangrijkste kenmerken zijn. De faciliteiten op Golfcentrum Akkermans zijn ideaal voor de beginnende golfer en mensen die willen kennismaken maken met de golfsport.

Golfcentrum Akkermans: De holes
De 9 holes par-3 baan op Golfcentrum Akkermans variëren in lengte van 60 tot 120 meter. De lengte mag dan niet zo tot de verbeelding spreken, toch zorgen de waterpartijen en greens voor voldoende uitdaging.

Spelen op Golfbaan Akkermans is een ideale voorbereiding voor het spelen op een volwaardige golfbaan. De greens op deze baan hebben bijvoorbeeld de gebruikelijke afmetingen.

Golfcentrum Akkermans: De faciliteiten
Het golfcentrum is voorzien van de nodige oefen faciliteiten. Zo zijn er diverse oefengreens en is er een driving range met voldoende afslagplaatsen.

Het Grand Café is absoluut de moeite waard. Je kunt er terecht voor een kopje koffie of een goed glas wijn, maar er is ook een uitstekende lunchkaart. Iedere week is er een nieuwe weekschotel waar je van kunt genieten.

De golfschool op het complex is uitstekend. Je krijgt er voldoende persoonlijke aandacht waarmee zowel beginnende als ervaren spelers hun spel met grote stappen kunnen verbeteren.Golfcentrum Akkermans organiseert golfclinics. Deze clinics zijn een leuk idee voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Alle aspecten van de golfsport komen tijdens de clinics aanbod.

Adresgegevens
Golfcentrum Akkermans
Heense Molenweg 23
4655 TB De Heen

Voor een goede start van een geslaagde golfdag: Lees de reserveringsinstructies op de voucher!
 

Route

 

Banen in de buurt