Best Golf-Best N Br

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-18.JPG

 

Best Golf-Best N Br

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5891 meter CR 70.9 SR 134
  9 holes
spelen vanaf
€ 31,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Best Golf-Best N Br

Golfbaan Best is een volwaardige 18 holes golfbaan in Brabant met een A-status. De baan is ontworpen door Dhr. Dudok van Heel en is later nog eens gerenoveerd door de Belgische baanarchitect Steensel. De baan is de thuisbasis van Best Golf & Country Club en ligt even boven Eindhoven. De baan behoort tot één van de mooiste in zijn regio.

Golfbaan Best: De holes
Het karakter van de holes op Golfbaan Best is te verdelen in twee delen. De eerste negen zijn een aantal gevarieerde en uitdagende bosholes, terwijl de tweede negen de uitstraling hebben van een parkbaan. De parkbaan kent enkele strategische bunkers en uitdagende waterpartijen. Met namen in het begin tref je er een aantal smalle holes aan waar het lastig is om de bal op de fairway te houden. Als speler zal je voortduren verrast worden door de afwisseling in de holes op Golfbaan Best.

Golfbaan Best: De faciliteiten
Op Golfbaan Best is het prima toeven. Brasserie Restaurant Dimples draagt hier zeker toe bij. Hier kun je prima nagenieten van een intensieve ronde golf. De accommodatie heeft enkele vergaderruimten wat de locatie uitstekend geschikt maakt voor het organiseren van een meeting. Er is een proshop op het complex aanwezig en er zijn verschillende goed verzorgde oefenfaciliteiten op Golfbaan Best.

Adresgegevens
Golfbaan Best
Golflaan 1
5683 RZ Best

Route

 

Banen in de buurt