Burggolf Gendersteyn Veldhoven

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-20.JPG

 

Burggolf Gendersteyn Veldhoven

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
27 holes Par 71 Parkbaan 8680 meter CR 00.0 SR 000
9 holes
spelen vanaf
€ 36,-
 
 
 

Informatie Burggolf Gendersteyn Veldhoven

Golfbaan Gendersteyn is onderdeel van Burggolf en is een mooie 27-holes Championship Course. De baan is verdeeld over 3 lussen van elke 9-holes en deze zijn zeer afwisselend. Als speler krijg je te maken met bos, water en hoogteverschillen. De baan ligt in het Brabantse Veldhoven en is uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven en Den Bosch.

Golfbaan Gendersteyn: de holes
De holes op Golfbaan Gendersteyn zijn afwisselend en bieden voldoende uitdaging voor iedere speler. Voor veel spelers is de blauwe lus het meest spannend om te lopen door de aanwezige hoogteverschillen. Sommige spelers vinden de rode lus een beetje aan de saaie kant. De gele lus is daarentegen weer uitdagender. Men is er in geslaagd om iedere lus zijn eigen karakter mee te geven.

Golfbaan Gendersteijn: De faciliteiten
De faciliteiten op Golfbaan Gendersteyn zijn prima. Het clubhuis is gezellig en je kunt er lekker eten. De bediening is er vriendelijk en gastvrij. De oefenfaciliteiten zijn prima verzorgd op deze golfbaan. Er is een ruime driving range aanwezig en er is voldoende gelegenheid om de andere facetten van het spel te oefen. Al met al heeft Golfbaan Gendersteyn alles in zich om een geslaagde golfdag te beleven.

Adresgegevens :

Golfbaan Gendersteyn
Locht 140
5504 RP Veldhoven

 

Route

 

Banen in de buurt