Burggolf Herkenbosch

Terug
 

/uploads/webshop/putting area-5.JPG

 

Burggolf Herkenbosch

Provincie
Limburg
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5758 meter CR 70.1 SR 133
9 holes
spelen vanaf
€ 33.75
 
 
 

Informatie Burggolf Herkenbosch

Golfbaan Herkenbosch is één van de mooiste banen van het zuiden. De baan ligt in Herkenbosch nabij Roermond en heeft in totaal 27 holes verdeeld over 2 golfbanen. De baan heeft een niet Nederlands karakter. Door zijn natuurlijke ligging heeft de baan veel hoogteverschillen en is er een grote hoeveelheid bos. Ook tussen de holes staan de bomen dicht op elkaar waardoor de speler het ultieme gevoel van rust beleeft.

Golfbaan Herkenbosch: De holes
Golfbaan Herkenbosch heeft een 18-holes wedstrijdbaan en een 9-holes par 3 baan. Kenmerkend voor de holes is dus de aanwezigheid van veel bos. Er zijn veel holes op de baan waar je vanaf de tee de holes niet kan zien. Dit maakt de baan soms lastig te bespelen. Ook de hoogteverschillen zorgen voor voldoende uitdaging. Golfbaan Herkenbosch is een baan die prima onderhouden wordt. Fairways, bunkers en greens liggen er perfect bij.

Golfbaan Herkenbosch:De faciliteiten
Naast de twee golfbanen is er op het complex ruimte gemaakt voor voldoende oefenfaciliteiten. De driving range is goed verzorgd en je kunt ook oefenen op de chipping green en een putting green. In het clubhuis is een golfshop gevestigd waar je terecht kunt voor alle bekende merken. Wie na het spelen even lekker wil bijkomen is van harte welkom in het restaurant.

Adresgegevens:

Burggolf Herkenbosch
Stationsweg 100
6075 CD Herkenbosch
+31(0)475-529529

 

Route

 

Banen in de buurt