Domburgsche Golf Club

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Domburgsche.jpg

 

Domburgsche Golf Club

Provincie
Zeeland
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 70 Linksbaan 5401 meter CR 68.9 SR 126
9 holes
spelen vanaf
€ 55,-
 
 
 

Informatie Domburgsche Golf Club

Golfbaan Domburg
In Domburg in Zeeland ligt Golfbaan Domburg. De baan ligt in de duinen en is hiermee een echte links course. Er liggen 9 holes op deze golfbaan. Het is de thuisbaan van Golfclub Domburg, een vereniging met een lange traditie. Golfclub Domburg werd al opgericht in 1923. De NGF heeft de baan voorzien van een A-status.

Golfbaan Domburg: De holes
De ligging van de Golfbaan Domburg zorgt ervoor dat de wind voortdurend een uitdaging vormt. Ook is de rough in het duinlandschap lastig om uit te spelen. Spelers met voldoende controle over hun slag zijn hier dus in het voordeel. Ook de bunkers zijn strategisch geplaatst en vormen een uitdaging voor iedere speler. Het onderhoud van de fairways en de greens is uitstekend.

Golfbaan Domburg: De faciliteiten
Aan het einde van een rondje golf kun je ontspannen bijkomen in het clubhuis annex restaurant. Het is een gezellig clubhuis met een huiselijke sfeer en ruime zitgelegenheden. De golfpro van dienst helpt beginnende spelers graag de kneepjes van het spel kennen of verbeterd de swing van de meer gevorderde speler. De oefenfaciliteiten zijn op Golfbaan Domburg ook prima verzorgd.

Adresgegevens:

Golfbaan Domburg
Schelpweg 26
4357 BP Domburg

-

Route

 

Banen in de buurt