Duinzicht Stichting Golf-Den Haag

Terug
 

Duinzicht Stichting Golf-Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Bar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 29 Parkbaan 1488 meter CR 58.2 SR 96
9 holes
spelen vanaf
€ 20,-
 
 
 

Informatie Duinzicht Stichting Golf-Den Haag

Golfbaan Duinzicht is een mooie negen holes par 3/4 baan gelegen in Den Haag. De baan ligt tegen de duinen. Spelen op Golfbaan Duinzicht is laagdrempelig. Greenfeespelers zijn van harte welkom. Er wordt geen reserveringssysteem gebruikt. Op hele drukke dagen maakt men gebruik van de ballenspiraal.


Golfbaan Duinzicht: De holes

Spelen op deze baan is interessant voor spelers van elk niveau. Er is veel variatie door het gebruik van bunkers en veel waterpartijen. Kort geleden zijn er twee nieuwe holes aangelegd die ontworpen zijn door Jol. Deze holes zijn schitterend geworden met een linksachtig karakter. Ondanks de ligging dicht tegen de stad is men er goed in geslaagd om een mooie baan aan te leggen.


Golfbaan Duinzicht:De faciliteiten

Het clubhuis op Golfbaan Duinzicht is sober en simpel maar biedt voldoende gelegenheid om bij te komen van een ronde golf. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten aanwezig in de vorm van een driving range en een putting en chipping area. Wie het spel wil leren of zijn spel wil verbeteren kan terecht op de aanwezige golfschool.

Adresgegevens :

Golfbaan Duinzicht

Theo Mann Bouwmeesterlaan 203
2597 GV Den Haag
 

Route

 

Banen in de buurt