G&CC Geijsteren-Geijsteren

Terug
 

/uploads/webshop/Bal-4.JPG

 

G&CC Geijsteren-Geijsteren

Provincie
Limburg
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5898 meter CR 70.6 SR 126
9 holes
spelen vanaf
€ 60,-
 
 
 

Informatie G&CC Geijsteren-Geijsteren

Golfbaan Geijsteren ligt vlakbij de grens met Duitsland, op korte afstand van Venray. De club heeft een lange geschiedenis. In 2011 vierde Golf en Country Club Geijsteren zijn 35 jarig bestaan. Golfbaan Geijsteren heeft 18 holes en de NGF heeft de baan voorzien van de A-status. De baan is fraai aangelegd in de bossen van landgoed Geijsteren.

Golfbaan Geijsteren: De holes
De baan is het beste te kwalificeren als een bosbaan, hoewel je op de laatste holes ook te maken krijgt met water en wind. Voor alle holes geldt dat ze uitstekend onderhouden worden. De 18e stelt je als speler voor de keuze: heb je het lef om een deel van de baan af te snijden door over het water te slaan? Als het je lukt is een goede score binnen handbereik.

Golfbaan Geijsteren: De faciliteiten
Allereerste de oefenfaciliteiten. Deze zijn uitstekend verzorgd op Golfbaan Geijsteren. Je kunt er op alle denkbare manieren werken aan je spel. Op de driving range, op de putting green, de chipping green of de korte par-3 baan. Voor wie ondersteuning van een echte pro wil hebben is er een golfschool. De horeca is goed verzorgd en heeft een uitgebreid aanbod van verse broodjes tot uitgebreide diners.

Adresgegevens:

Golfbaan Geijsteren
Het Spekt 2
5862 AZ Geijsteren
Telefoon: 0478 532592

 

Route

 

Banen in de buurt