Golf & CC De Graafschap-Lochem

Terug
 

/uploads/webshop/putting area-7.JPG

 

Golf & CC De Graafschap-Lochem

Provincie
Gelderland
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 6059 meter CR 71.7 SR 128
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Golf & CC De Graafschap-Lochem

Golfbaan Lochem ligt in de Achterhoek en heeft 18 holes. Het is de thuisbasis van de Lochemse Golf & Country Club ´De Graafschap´. De baan heeft van de NGF een A-status ontvangen. De club werd opgericht in 1987 en heeft inmiddels ongeveer 1000 leden. Het is een populaire club, wat deels natuurlijk te maken heeft met de hoge kwaliteit van de golfbaan.

Golfbaan Golf & CC De Graafschap: De holes
De 18 holes van Golfbaan Lochem bieden veel afwisseling en uitdaging voor de speler. De holes passen perfect in het Achterhoekse landschap. De totale opzet van de holes is ruim, maar je komt er soms smalle fairways tegen die je precisie vanaf de tee op de proef stelt. Het onderhoud op Golfbaan Lochem is uitstekend, van zowel de fairways als de greens.

Golfbaan Golf & CC De Graafschap: De faciliteiten
Golfbaan Lochem heeft een goede driving range met 12 afslagplaatsen. De overige oefenfaciliteiten zijn een putting green, een chipping green en drie leuke par-3 oefenholes. Beginnende spelers kunnen les nemen op de golfschool. Het clubhuis is mooi en het restaurant heeft een uitstekend restaurant waar je heerlijk kan dineren.

Adresgegevens:

Golf & CC De Graafschap
Sluitdijk 4
7241 RR Lochem
Telefoon 0573 – 25 43 23

 

Route

 

Banen in de buurt