Golf & CC De Hooge Graven-Ommen

Terug
 

Golf & CC De Hooge Graven-Ommen

Provincie
Overijssel
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Heidebaan 5974 meter CR 71.7 SR 129
  9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Golf & CC De Hooge Graven-Ommen

In de buurt van Zwolle in het plaatsje Ommen ligt Golfbaan De Hooge Graven. De baan is gelegen aan de rand van het Ommerbos. Het complex heeft plaats voor een schitterende 18-holes baan. De NGF heeft deze baan terecht beloond met een A-status. De baan ligt op korte rijafstand van de stad Zwolle, maar is zo populair dan mensen vanuit het hele land naar Ommen komen om te spelen op Golfbaan De Hooge Graven.

Golfbaan De Hooge Graven: De holes
Er zijn verschillende leuke en uitdagende holes op Golfbaan De Hooge Graven. De meest in het oog springende is hole 13. De hoogte verschillen in de fairway zijn groot. De bulten in deze fairway zijn niet kenmerkend voor Golfbaan De Hooge Graven. De meest fairways zijn vlak en vrij gemakkelijk te bespelen. Critici vinden dat de baan te weinig afwisseling biedt, maar voor beginnende spelers is de baan ideaal.

Golfbaan De Hooge Graven:De faciliteiten
Voor wie minder tijd heeft of voor wie wil werken aan het korte spel is er een leuke 9-holes par 3 baan. Het clubhuis is sfeervol en heeft alles in huis om na te kunnen genieten van een heerlijke dag golf. Er zijn ruim voldoende grote kleedkamers aanwezig. Op mooie zomerdagen kun je er heerlijk van het weer genieten op het grote terras. De golfshop heeft een uitstekend aanbod golfartikelen en men is graag bereid om je te adviseren.

Adresgegevens
Golfbaan De Hooge Graven
Hessenweg Oost 3a
7735 KP Arrien

Route

 

Banen in de buurt