Golf & CC Hoenshuis-Voerendaal

Terug
 

Golf & CC Hoenshuis-Voerendaal

Provincie
Limburg
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 6087 meter CR 73.1 SR 126
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golf & CC Hoenshuis-Voerendaal

Golfbaan Hoenshuis is een 18 holes golfbaan met een NGF A-status. Het is de thuishaven van Golf & Country Club Hoenshuis. De baan is een ontwerp van Baron Paul Rolin, een bekende golfbaanarchitect. De holes op Golfbaan Hoenshuis hebben de uitstraling van een parkbaan. De baan heeft vele bosschages en waterpartijen.

Golfbaan Hoenshuis: De holes
De holes op Golfbaan Hoenshuis worden zeer goed onderhouden. Dit zie je terug in de strakke fairways en mooie greens. Er is naast de holes nogal wat begroeiing. Hierdoor kan het lastig zijn om na een slechte slag de bal weer terug op de fairway te krijgen. Zoals we al aangaven vindt de speler tijdens het spelen verschillende waterhindernissen op zijn pad. Dit merk je vooral op de 17e en 18e hole.

Golfbaan Hoenshuis: De faciliteiten
Door een oude boerderij te verbouwen is men gekomen tot het huidige clubhuis. Het clubhuis is gezellig ingericht en de sfeer is zeer gemoedelijk. De bediening is professioneel en zeer vriendelijk. In het restaurant kun je goed eten en drinken. De locatie heeft een aantal vergaderruimten die je kunt afhuren. De oefenfaciliteiten zijn goed op orde en er is een golfschool waar je lessen kunt nemen.

Adresgegevens:

Golfbaan Hoenshuis
Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

 

Route

 

Banen in de buurt