Golf & Country Club Liemeer-Den Haag

Terug
 

Golf & Country Club Liemeer-Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan Par 3/4,
 
18 holes Par 72 Inland Linksbaan 5683 meter CR 69.6 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 32.50
 
 
 

Informatie Golf & Country Club Liemeer-Den Haag

Golfbaan Liemeer in Nieuwveen heeft alles wat je als golfer maar kan wensen. De golfbaan heeft 18 holes en is gelegen in het typische Nederlandse polderlandschap. De baan heeft een NGF A-status en ligt centraal in het Westen van het land. Dat maakt de baan voor veel golfliefhebbers uitstekend bereikbaar.


Golfbaan Liemeer: De holes

De ontwerper van de Golfbaan Liemeer is er uitstekend in geslaagd om een afwisselende en uitdagende golfbaan neer te leggen. De wind speelt altijd een rol van betekenis wat een extra dimensie geeft aan het spelen op de baan. Ondanks dat de baan een typische polderbaan is vindt je hier en daar hoogteverschillen die voor extra uitdaging zorgen. Hole 9 en hole 18 komen uit op het fraaie clubhuis van Golfbaan Liemeer.


Golfbaan liemeer: De faciliteiten

Wie weinig tijd heeft of wil werken aan zijn korte spel kan terecht op de 9 holes par3/4 op Golfbaan Liemeer. Je kunt er oefenen op de driving range of op één van de andere prima verzorgde oefenfaciliteiten. Het clubhuis heeft een mooie architectuur en je zal je er als gast van harte welkom voelen door het vriendelijke personeel. Verder is er een golfschool en een golfshop op het complex aanwezig.


Adresgegevens:

Golfbaan Liemeer

Golfpad 1
2441 EW Nieuwveen
(0)172 538439
 

Route

 

Banen in de buurt