Golf & Country Club Wittem

Terug
 

/uploads/webshop/putting area-6.JPG

 

Golf & Country Club Wittem

Provincie
Limburg
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5879 meter CR 70.8 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golf & Country Club Wittem

In de Limburgse plaats Gulpen-Wittem ligt Golfbaan Wittem. De baan heeft 18 mooi aangelegde holes en is voorzien van een NGF A-status. De baan is met name bijzonder omdat het de hoogste gelegen golfbaan van Nederland is. Het is een bosbaan die zeer fraai in de natuur is aangelegd. De Zuid Limburgse Golf & Country Club speelt hier zijn rondes.

Golfbaan Wittem: De holes
De holes op Golfbaan Wittem zijn niet gemakkelijk te bespelen door de vaak smalle fairways. Enige precisie vanaf de tee is dus zeker gewenst. Tijdens het spelen kun je genieten van de verbluffende uitzichten. De baan kent een goede afwisseling tussen korte en wat langere holes. Sommige fairways zijn vlak terwijl andere weer veel glooiing hebben. Kortom, voldoende afwisseling voor de speler.

Golfbaan Wittem: De faciliteiten
Het is zeer aangenaam vertoeven in het clubhuis bij Golfbaan Wittem. Er is een brasserie genaamd Porcini, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het uitzicht vanuit de brasserie is prachtig. Wie het spel wil leren kan terecht bij de golfpro. De oefenfaciliteiten zijn van goed niveau. Er is een putting green, een chipping area en natuurlijk mag ook de driving range niet ontbreken.

Adresgegevens:

Golfbaan Wittem
Aubelsweg 1
6281 PC Gulpen-Wittem

 

Route

 

Banen in de buurt