Golf Club Amelisweerd-Utrecht

Terug
 

/uploads/webshop/ball marks-1.JPG

 

Golf Club Amelisweerd-Utrecht

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 70 Parkbaan 5732 meter CR 69.8 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 36,-
 
 
 

Informatie Golf Club Amelisweerd-Utrecht

In de stad Utrecht ligt de golfbaan van Golfclub Amelisweerd. Golfbaan Amelisweerd biedt 18 uitdagende holes. Het ontwerp is van Gerard Jol. De baan ligt naast het natuurgebied Amelisweerd. De club is opgericht in 1997 en de baan heeft in 2002 een A-status van de NGF.

Golfbaan Amelisweerd: De holes
Door de aanplanting van veel bomen heeft de gofbaan de uitstraling van een prachtig natuurgebied. Er is slim gebruik gemaakt van de plaatsing van waterpartijen en bunkers. Dit maakt het spelen op Golfbaan Amelisweerd tot een uitdagende bezigheid. De 18 holes zijn opgedeeld in drie delen, kamers genoemd. De uitstraling van deze kamers is heel verschillend. Als je de 18 holes speelt verander je een aantal keren van kamer, wat voor voldoende afwisseling zorgt.

Golfbaan Amelisweerd: De faciliteiten
Op Golfbaan Amelisweerd is een 9-holes par 3 baan aangelegd. Er is op het complex een driving range aangelegd. Na het spelen kun je terecht in Amelisweerd Golf Pub & Dining Room. Het restaurant heeft een menukaart die regelmatig wordt vernieuwd dus zeker de moeite waard.

Adresgegevens :

Golfbaan Amelisweerd
Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht
030 254 66 48

 

Route

 

Banen in de buurt