Golf Club Anderstein-Maarsbergen

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Anderstein.jpg

 

Golf Club Anderstein-Maarsbergen

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan,
 
27 holes Par 72 Heidebaan 5766 meter CR 70.4 SR 127
9 holes
spelen vanaf
€ 65,-
 
 
 

Informatie Golf Club Anderstein-Maarsbergen

In de Utrechtse plaats Maarsbergen ligt Golfbaan Anderstein. Golfclub Anderstein is de vereniging die op deze baan speelt. De baan heeft een unieke ligging. Gedeeltelijk in de Gelderse Vallei en gedeeltelijk op de Utrechtse Heuvelrug liggen in totaal 27 holes. De baan heeft een NGF A-status.

Golfbaan Anderstein: De holes
De bekende golfbaanarchitect Jol heeft in samenwerking met Van Aalderen een baan ontworpen die perfect in zijn natuurlijke omgeving past. De 3 lussen van negen holes hebben elk een eigen karakter. Sommige holes vragen om voldoende afstand vanaf de tee. Zo zijn er enkele lange par-3 holes aanwezig op Golfbaan Anderstein.

Golfbaan Anderstein: De faciliteiten
Zoals je bij een golfbaan met 27 holes mag verwachten zijn er ook voldoende oefenfaciliteiten op Golfbaan Anderstein. Zo is er een driving range en een aantal putting greens. Ook is het mogelijk om te oefenen op zes korte holes. Het restaurant bij Golfbaan Anderstein is uitstekend. Je kunt er terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, maar ook voor een uitgebreid diner. Een golfshop en golfschool ontbreken ook niet op Golfbaan Anderstein.

Adresgegevens :

Golfbaan Anderstein
Woudenbergseweg 13a
3953 ME Maarsbergen

 

Route

 

Banen in de buurt