Golf Parc de Pettelaar-Den Bosch

Terug
 

Golf Parc de Pettelaar-Den Bosch

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 36 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 29 Polderbaan 1666 meter CR 59.3 SR 96
9 holes
spelen vanaf
€ 22,-
 
 
 

Informatie Golf Parc de Pettelaar-Den Bosch

Aan de rand van Den Bosch tref je Golfbaan de Pettelaar. De ligging van de baan is uniek: uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg en toch zeer rustig gelegen. De baan biedt plaats aan 9 holes waarvan een aantal par-3 en een aantal par-4 holes. Hoewel de baan niet erg lang is zal hij voor de meeste spelers voldoende uitdaging bieden.

Golfbaan De Pettelaar: De holes
Golfbaan de Pettelaar heeft door zijn hoge ligging een mooi uitzicht over Den Bosch. De baan is niet erg lang waardoor hij uitstekend is voor beginnende spelers. Laat je niet misleiden door de lengte van de baan, er zitten een aantal lastige holes bij. De eerste hole is hier gelijk een voorbeeld van. De hole loopt  bergop en je krijgt er gelijk een waterhindernis voor de kiezen. De greens en fairways worden uitstekend onderhouden op Golfbaan de Pettelaar.

Golfbaan De Pettelaar: De faciliteiten
Golfbaan de Pettelaar heeft een gezellig clubhuis en een prima restaurant. Genieten is gegarandeerd. Voor beginnende spelers is het mogelijk om lessen te nemen en een baanpermissie te halen, maar ook gevorderde spelers kunnen onder begeleiding hun spel verder verbeteren. De oefenfaciliteiten zijn prima in orde met een verlichte driving range en de mogelijkheid om te putten en chippen.

Adresgegevens:

Golfbaan de Pettelaar
Meerendonkweg 2
5216 TZ Den Bosch

 

Route

 

Banen in de buurt