Golfbaan Almeerderhout-Almere

Terug
 

Golfbaan Almeerderhout-Almere

Provincie
Flevoland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Polderbaan 5971 meter CR 72.2 SR 131
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Almeerderhout-Almere

Ruim 25 jaar geleden werd in Almere Golfclub Almeerderhout opgericht. De club is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste in ons land. Golfbaan Almeerderhout heeft plaats voor 27 holes is heeft de A-status van de NGF. De 27 holes zijn opgedeeld in drie lussen van elk 9 holes. Naast een uitdagende golfbaan treft de bezoekende speler ook een oase van rust.

Golfbaan Almeerderhout: De holes

De 27 holes van Golfbaan Almeerderhout staan bekend om hun uitdaging voor spelers van ieder niveau. Je vindt er vele doglegs, waterpartijen en strategische geplaatste bunkers. De holes zijn over het algemeen aan de lange kant, waardoor het van pas komt als je een goede lengte in je slagen kan brengen. De fairways zijn over het algemeen redelijk breed en de green zijn gemiddeld snel met weinig ondulatie.

Golfbaan Almeerderhout: De faciliteiten
Gasten worden op Golfbaan Almeerderhout zeer gastvrij ontvangen. In het mooie clubhuis is een uitstekend restaurant gevestigd. In de zomer is er een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje.

De oefenfaciliteiten zijn ruimschoots aanwezig. Naast de 27 wedstrijdholes is er een par-3 baan aanwezig voor het oefenen van je korte spel. Er is een driving range met ruim voldoende afslagplaatsen, een putting green en twee chipping greens.

Adresgegevens:

Golfbaan Almeerderhout
Watersnipweg 19-21
1341 AA Almere
 

 

Route

 

Banen in de buurt