Golfbaan Beemster-Middenbeemster

Terug
 

Golfbaan Beemster-Middenbeemster

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers, Hotel,
Oefenfaciliteit:
Golfschool, Drivingrange, Puttinggreen,
 
9 holes Par 64 Polderbaan 4214 meter CR 62 SR 104
  9 holes
spelen vanaf
€ 21,-
 
 

Aanbiedingen

9 Holes Flight - 4 Spelers Geldig t/m 31-12-2014
  • 9 holes greenfee
  • Voor maximaal 4 spelers
  • Verzilveren in 1 flight
  • Starten vanaf 14:00 uur
  • Geldig op maandag t/m zondag
&nsbp;
€ 99,00 € 64,50
€ 34,50 Bespaar
&nsbp;
18 Holes Flight - 4 Spelers Geldig t/m 31-12-2014
  • 18 holes greenfee
  • Voor maximaal 4 spelers
  • Verzilveren in 1 flight
  • Starten vanaf 14:00 uur
  • Geldig op maandag t/m zondag
&nsbp;
€ 158,00 € 99,00
€ 59,- Bespaar
&nsbp;
 

Informatie Golfbaan Beemster-Middenbeemster

Golfbaan Beemster ligt in het gelijknamige werelderfgoed in Noord-Holland. Op deze prachtige plek ligt een 9-holes baan met verschillende waterhindernissen. Verschillende spelers hebben zich hier al op stuk gebeten.

Golfbaan Beemster: De holes
Golfbaan Beemster heeft 9 afwisselende holes waarbij rechts kunnen slaan een vaardigheid is die goed van pas komt door de aanwezigheid van verschillende waterpartijen. De eerste kom je tegen op de tweede hole die erg smal is met waterhindernissen aan beide zijden.

Kans op een hole in one is er ook op Golfbaan Beemster. De vierde hole is met zijn 126 meter qua lengte namelijk goed te doen. Maar een garantie op succes is er zeker niet, want ook op deze hole krijg je te maken met waterhindernissen.

De par 4 vijfde is de langst hole op deze baan. 368 meter scheiden de tee van de hole. Hou rekening met een sterke wind op dit gedeelte van de baan.

Ook je putting skills worden beproefd op Golfbaan Beemster. Zo is de green van de 8e hole één met veel hoogteverschillen wat de green lastig te lezen maakt.

Golfbaan Beemster: De faciliteiten
Golfbaan Beemster heeft alles wat je als golfliefhebber wenst. Een leuke golfshop, en een prima restaurant. Paviljoen de Jonckheeren is naast het restaurant ook het clubhuis van golfbaan Beemster. De kaart is zeer afwisselend met vlees- en visgerechten. Ook voor grote gezelschappen kun je terecht bij Paviljoen de Jonckheeren.

Op het terrein van Golfbaan Beemster vind je een hotel met 6 luxe kamers. Verblijven in Hotel Beemster betekent genieten van de 9 holes golfbaan, maar ook van al het mooie wat de omgeving te bieden heeft.

Beginnende en gevorderde golfers kunnen op het golfcomplex van Golfbaan Beemster aan de verbetering van hun spel werken. Alle benodigde oefenfaciliteiten zijn aanwezig. Een driving-range met 12 afslagplaatsen, een putting green, een chipping green en een oefenbunker.

Adresgegevens
Golfbaan Beemster
Volgerweg 42
1462 HR Middenbeemster
 

Voor een goede start van een geslaagde golfdag: Lees de reserveringsinstructies op de voucher!

Route

 

Banen in de buurt