Golfbaan Bentwoud-Benthuizen

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Bentwoud.jpg

 

Golfbaan Bentwoud-Benthuizen

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 71 Polderbaan 5316 meter CR 70.7 SR 118
9 holes
spelen vanaf
€ 23,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Bentwoud-Benthuizen

Golfbaan Bentwoud is een jonge golfbaan in het Zuid-Hollandse Bentwoud. Er zijn zeer veel holes op deze baan, in totaal 36 verdeeld over 4 golfbanen. Van de 36 holes zijn 27 volwaardige wedstrijdholes en 9 par 3/4. Het gehele terrein van Golfbaan Bentwoud strekt zich uit over maar liefst 100 hectare.

Golfbaan Bentwoud: De holes
Mede vanwege het grote aantal holes is de variatie een belangrijk kenmerk op Golfbaan Bentwoud. Spelers van ieder niveau zullen zich hier van harte welkom voelen. De jonge leeftijd van de baan zorgt ervoor dat veel holes nog enigszins tot wasdom moeten komen. Hoewel de baan midden in de Randstad ligt, krijg je dit idee niet als je aan het spelen bent. Je vindt er een oase van rust en natuur.

Golfbaan Bentwoud:De faciliteiten
Het clubhuis op Golfbaan Bentwoud is een unieke blikvanger. Op elk punt in de baan is het grote gebouw zichtbaar. Het clubhuis is van alle denkbare gemakken voorzien. Er is een restaurant gevestigd met een zeer gevarieerd aanbod. De golfshop is goed uitgerust en de meeste bekende merken zijn beschikbaar. Voor wie aan zijn spel wil werken zijn er verschillende goed verzorgde oefenfaciliteiten aanwezig.

Adresgegevens:

Golfbaan Bentwoud
Boslaan 3
2731 LD Benthuizen

 

Route

 

Banen in de buurt