Golfbanen in Brabant

Noord-Brabant is evenals het overgrote deel van Nederland, relatief vlak en bestaat uit dekzandgebieden. In verschillende natuurgebieden zijn stuifzand en heidegebieden gewaarborgd en in gebieden als De Peel vindt u er restanten hoogveen. Het noorden van de provincie wordt afgegrensd door rivier de Maas, die uitloopt in de Maasdelta en vormt daar Nationaal Park De Biesbosch. Mooie natuurgebieden om te recreeeren maar bovenal te golfen natuurlijk.

Golfen in Noord-Brabant

Met meer dan 52 clubs in de provincie hebben wij een selectie gemaakt van de meest gevarieerde banen. Met meer dan 25 golfbanen in het assortiment kan iedere golfliefhebber dan ook zijn golfhart ophalen in Noord-Brabant. Zo is Golfbaan de Stippelbelg een van de best gewaardeerde banen in Nederland mede door de absolute natuurlijke schoonheid. Maar ook golfbaan de Wouwse Plantage doet het erg goed. Deze bosrijke baan ligt in een stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal en kenmerkt zich door typische Brabantse gastvrijheid.  Bekijk hieronder het complete aanbod en de kenmerken per baan!

Golfbanen met korting via greenfeebids.com

Hoe werkt het; greenfee's met korting via greenfeebids.com? U maakt eenmalig en gratis een account aan op greenfeebids.com. Daarna bekijkt u het aanbod golfbanen en kiest u uw favoriete baan. Vervolgens het aantal holes en vouchers, waarna u eenvoudig afrekent via IDeal of bankoverschrijving. U staat dezelfde dag nog op de baan. 

Mocht u vragen hebben over het bestellen of over de golfbanen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij wensen u veel golfplezier toe! 

Geniet nu van aantrekkelijke korting op uw greenfee voor golfbanen in heel Nederland!