Golfbaan Brunssumerheide-Brunssum

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-8.JPG

 

Golfbaan Brunssumerheide-Brunssum

Provincie
Limburg
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Hotel, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
36 holes Par 72 Bosbaan 5838 meter CR 00.0 SR 000
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Brunssumerheide-Brunssum

Gelegen in Brunssum, tussen twee prachtige natuurgebieden in, ligt Golfbaan Brunssummerheide. De baan is aangelegd in 1985 en heeft 45 holes. De afwisseling in begroeiing en de afwisseling in de holes maken de baan tot een uitdaging om te spelen. Op de baan tref je verschillende verhoogde tees en grote waterpartijen. De ligging zorgt ook voor een verrassende variatie in de fauna.

Golfbaan Brunssummerheide: De holes
De 45 holes van Golfbaan Brunssummerheide zijn verdeeld over drie volwaardige negen holes banen en een 9 holes par-3 korte baan. Wie 18 holes wil spelen kan verschillende combinaties maken van de 3 lussen. De hoogteverschillen maken Golfbaan Brunssummerheide bijna tot een on-Nederlandse baan. De holes 1 en 5 van de blauwe baan zijn hier goede voorbeelden van. Verschillende spelers noemen hole 8 van de rode lus als hoogtepunt. De mooie hole eindigt met een approach naar een echte eilandgreen.

Golfbaan Brunssumerheide: De faciliteiten
De baan is voorzien van een verlichte driving range waar je dagelijks tot 21.00 uur aan je swing kan werken. Wie de sport onder de knie wil krijgen kan lessen nemen bij één van de kundige pro´s. Er zijn verschillende mogelijkheden om een bezoek aan Golfbaan Brunssummerheide te combineren met een overnachting in het hotel dat naast de baan ligt: Hotel-Residentie Brunssummerheide. Hier kun je genieten van schitterende kamers en een restaurant met uitstekende keuken.

Adresgegevens :

Golfbaan Brunssummerheide
Rimburgerweg 50
6445 PA Brunssum
+31 455 257 089

 

Route

 

Banen in de buurt