Golfbaan Crimpenerhout-Krimpen a/d Lek

Terug
 

Golfbaan Crimpenerhout-Krimpen a/d Lek

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 33 Polderbaan 2267 meter CR 63.8 SR 108
9 holes
spelen vanaf
€ 22,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Crimpenerhout-Krimpen a/d Lek

Op een mooie locatie in Krimpen aan de Lek ligt Golfbaan Crimpenerhout. De baan is ontworpen door de beroemde Belgische architect Bruno Steensel. De omgeving waarin de baan is aangelegd is een gebied met zeer veel water. Het is een 9 holes golfbaan, welke van door de NGF is voorzien van een B-status.

Golfbaan Crimpenerhout: De holes
Golfbaan Crimpenerhout heeft een zeer open karakter. Dit komt mede door de jonge leeftijd van de baan. Er is nog weinig begroeiing. De wind heeft vaak vrij spel op deze baan wat een extra moeilijkheidsfactor geeft. De fairways op deze baan zijn smal en worden omringd door verschillende bunkers. Al met al is een gemakkelijke score geen vanzelfsprekendheid.

Golfbaan Crimpenerhout: De faciliteiten
Brasserie Crimpenerhout is het clubhuis van Golfbaan Crimpenerhout en is een sfeervol ingerichte accommodatie die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Je kunt er heerlijk genieten van de uitstekende keuken en op mooie dagen heb je vanaf het terras een geweldig uitzicht op de golfbaan. De oefenfaciliteiten zijn allemaal aanwezig. Er is bovendien een golfschool en een golfshop op het complex aanwezig.

Adresgegevens:

Golfbaan Crimpenerhout
C.G. Roosweg 9
2931 LK Krimpen a/d Lek

 

Route

 

Banen in de buurt