Golfbaan De Efteling-De Moer/Kaatsheuvel

Terug
 

Golfbaan De Efteling-De Moer/Kaatsheuvel

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Hotel, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5950 meter CR 72.6 SR 121
9 holes
spelen vanaf
€ 33.50
 
 
 

Informatie Golfbaan De Efteling-De Moer/Kaatsheuvel

Golfbaan de Efteling ligt in De Moer, vlakbij Kaatsheuvel. Naar eigen zeggen heeft Golfbaan de Efteling één van de mooiste 18-holes golfbanen van Nederland. Het park is een oase van rust en ruimte en is ontworpen op een stuk grond van 95 hectare. Golfbaan de Efteling maakt onderdeel uit van het beroemde attractiepark met al zijn hotels en goede restaurants. Dit maakt de locatie dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een korte golfbreak met overnachting.

Golfbaan de Efteling: De holes
Golfbaan de Efteling is een combinatie van een parkbaan en een bosbaan. De baan maakt onderdeel uit van een natuurpark en dat merk je. De hole die het meest in het oog springt is de par-5 derde. Het mooi aangelegde water op deze hole dwingt je om strategisch te spelen. Het water slingert heen en weer over de hole en je zal het bij iedere slag moeten bedwingen.

Golfbaan De Efteling: De faciliteiten
Oefenen kan ook op Golfbaan de Efteling. Er is een verlichte driving range met 16 plaatsen die verdekt zijn. Er is plaats voor oefengreens, oefenbunkers en een par-3 oefenbaan. Het Efteling Golfcollege verzorgd graag een golfclinic, waarbij alle aspecten van de golfsport aan bod komen.

Adresgegevens:

Golfbaan de Efteling
Veldstraat 6
5176 NB De Moer


 

Route

 

Banen in de buurt