Golfbaan De Golfhorst-America

Terug
 

Golfbaan De Golfhorst-America

Provincie
Limburg
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 70 Parkbaan 5094 meter CR 66.5 SR 118
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan De Golfhorst-America

Golfbaan de Golfhorst in het Limburgse America ligt op een golfcomplex met onder andere 18 wedstrijdholes, een 9 holes par-3 baan en nog een negen holes korte baan. America is zeer goed bereikbaar vanuit onder meer Eindhoven en Venlo. De baan is aangelegd in 1997 en is gesitueerd in een uniek stuk natuur.

Golfbaan de Golfhorst: de holes

Golfbaan de Golfhorst onderscheidt zich door de enorme hoogteverschillen en de relatief korte lengte. De hoogteverschillen zorgen er mede voor dat het uitzicht op verschillende plekken in de baan fenomenaal is. De baan heeft een relatief open karakter maar wordt toch uitdagend gemaakt door verschillende strategisch geplaatste hindernissen.

De faciliteiten

De driving range van Golfbaan de Golfhorst is zeer groot en heeft afslagplaatsen over twee verdiepingen. De golfshop op het complex heeft de meeste bekende merken in het assortiment. Voor en na het spelen kun je prima je tijd doorbrengen in het gezellige clubhuis met restaurant. Het restaurant heeft een uitstekende en afwisselende kaart. De golfschool wordt geleid door een kundige pro. Er zijn verschillende lesmogelijkheden.

Adresgegevens Golfbaan de Golfhorst

Raamweg 8
5966 RM America

 

-

Route

 

Banen in de buurt