Golfbaan De Groene Ster-Leeuwarden

Terug
 

/uploads/webshop/Paal friesland-1.JPG

 

Golfbaan De Groene Ster-Leeuwarden

Provincie
Friesland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 6188 meter CR 72 SR 133
9 holes
spelen vanaf
€ 27,-
 
 
 

Informatie Golfbaan De Groene Ster-Leeuwarden

Golfbaan de Groene Ster in Leeuwarden is een ontwerp van de bekende ontwerper Gerard Jol. Hij is er in geslaagd om de baan naadloos te integreren in het Friese landschap. De baan is gelegen in een mooi natuurgebied met een uiteenlopende flora en fauna. Golfclub de Groene Ster is een gezellige vereniging met gastvrije leden.

Golfbaan de Groene Ster: De holes
De eerste en de tweede negen holes op Golfbaan de Groene Ster kennen grote verschillen. Op de eerste negen tref je een open golfbaan waar de wind vaak vrij spel heeft. De holes hebben het karakter van een polderbaan. De tweede negen zijn een kruising tussen een parkbaan en een polderbaan. Tijdens een ronde moet je regelmatig de strijd aangaan met waterpartijen en strategische bunkers.

Golfbaan de Groene Ster: De faciliteiten
Op Golfbaan de Groene Ster zijn voldoende oefenfaciliteiten aanwezig. Er is een leuke korte baan met 5 holes die nog best uitdagend zijn. Er is een driving rang aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor zowel een kopje koffie als een heerlijk diner of buffet kun je terecht in het sfeervolle clubhuis. De keuken is iedere dag geopend vanaf 12.00 uur. Golfclub de Groene Ster heeft interessante kennismakingsaanbiedingen. Voor een voordelige tarief kun je kennismaken met de golfsport.

Adresgegevens Golfbaan de Groene Ster
Woelwijk 101
8926 XD Leeuwarden
Telefoon: (0511) 43 22 99

 

Route

 

Banen in de buurt