Golfbaan De Haenen-Teteringen

Terug
 

Golfbaan De Haenen-Teteringen

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 70 Parkbaan 5456 meter CR 00.0 SR 000
9 holes
spelen vanaf
€ 32.50
 
 
 

Informatie Golfbaan De Haenen-Teteringen

Golfbaan de Haenen in Breda staat voor rust, gastvrijheid, en een afwisselende golfbaan. Op de golfbaan tref je verschillende elementen van de natuur. Dit maakt deze baan leuk om op te spelen voor golfers van verschillende niveau’s. Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met Golfbaan de Haenen. Of het nu in de vorm is van een golfarrangement of een short break. De bereikbaarheid is prima. De baan ligt op korte afstand van Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Golfbaan De Haenen: De holes
Vanaf de opening in 2008 kreeg de baan een A-status. De beoordelingen zijn over het algemeen lovend. Afwisseling in de holes is kenmerkend. Grofweg kun je Golfbaan de Haenen opdelen in vier delen, met eigen omgevingskenmerken. Het gaat van heide, zand, gras en bos wisselen elkaar af. Holes 7 tot en met 9 zijn het beste voorbeeld van de parkbaan, met zijn vele bossages en grote vijvers.

Golfbaan De Haenen: De faciliteiten
Na het golfen kun je culinair genieten in het gezellige restaurant-brasserie. Het clubhuis is gezellig ingericht en de afwisseling op de kaart is minstens zo groot als op de golfbaan. Het is tevens mogelijk om op de locatie feesten en partijen te organiseren. De oefenfciliteiten zijn ook op hoog niveau.

Adresgegevens Golfbaan de Haenen
Laan der Continenten 70
4847 DG Teteringen-Breda
Tel: 076 – 578 39 50

 

Route

 

Banen in de buurt