Golfbaan De Hooge Rotterdamsche-Bergschenhoek

Terug
 

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche-Bergschenhoek

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5336 meter CR 69.3 SR 119
9 holes
spelen vanaf
€ 32.50
 
 
 

Informatie Golfbaan De Hooge Rotterdamsche-Bergschenhoek

Op nog geen 15 minuten van Rotterdam Centrum ligt, in het Hoge Bergse bos, Golfbaan de Hooge Rotterdamsche. De baan is zeer fraai en maakt onderdeel uit van recreatiegebied Rottemeren. Het terrein bevat een aantal mooie waterpartijen en de baan wordt beschut door bossen en struiken. Golfbaan de Rottebergen heeft een totale lengte van 5336 meter en is een par-71. Leuk detail is dat de baan de thuisbaan is van Joost Luiten, Nederlands meest succesvolle golfer van dit moment. Joost heeft het spel geleerd op Golfbaan de Hooge Rotterdamsche en is er tegenwoordig nog regelmatig te vinden.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche: De holes
Iedere hole  heeft zijn eigen karakter. Een deel van de baan is gelegen in een heuvelrug en kent daardoor uitdagende hoogteverschillen. Het andere deel van de baan heeft een andere uitstraling. Deze holes liggen in het lage land en liggen gedeeltelijk in het bos. De afwisseling zorgt ervoor dat mensen graag terugkomen op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche: De faciliteiten
Er zijn voldoende faciliteiten waaronder een uitstekend restaurant: Brasserie de Rottebergen. De baan is de thuisbasis van Golf Academy Zuid-Holland. De academy heeft een uitgebreid lesaanbod voor spelers van verschillende niveau’s. Alle oefenfaciliteiten zijn verder aanwezig.

 

Adresgegevens:

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche
Rottebandreef 40
2661 JK Bergschenhoek

 

Route

 

Banen in de buurt