Golfbaan De Kurenpolder-Hank

Terug
 

Golfbaan De Kurenpolder-Hank

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
9 holes Par 33 Parkbaan 2646 meter CR 68.4 SR 129
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan De Kurenpolder-Hank

In het Brabantse Hank ligt Golfbaan de Kurenpolder. De golfbaan maakt onderdeel uit van een recreatiepark waar je, naast golfen, terecht kunt voor tal van andere activiteiten. De golfbaan is schitterend ingepast in de bestaande natuurlijke omgeving van Landgoed de Kurenpolder. De baan biedt plaats aan negen interessante holes.

Golfbaan De Kurenpolder: De holes
Golfbaan de Kurenpolder is niet makkelijk te bespelen. De fairways zijn over het algemeen smal en je komt veel waterhindernissen tegen. Op hole 6 kun je vanaf de afslag niet missen of de bal ligt in het water. Je afslag moet eerst 100 meter water overbruggen voordat hij op de fairway ligt. Het gebruik van je driver getuigd op deze baan lef. Je moet in ieder geval vaardig genoeg zijn om ten allen tijde recht te slaan.

Golfbaan De Kurenpolder: De faciliteiten
Zoals gezegd ligt de baan in een recreatiegebied. Je vindt er onder andere een camping en een zwembad. De driving range op de baan heeft twee verdiepingen. Sinds kort is de negen holes baan uitgebreid met een korte par-3 baan met eveneens negen holes.

Het clubhuis is gezellig en voorzien van een terras aan het water. Bij mooi weer kun je genieten van een hapje en een drankje.

Adresgegevens Golfbaan de Kurenpolder
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank
T. 0162 40 28 20

 

Route

 

Banen in de buurt