De Peelse Golf Evertsoord-Sevenum

Terug
 

De Peelse Golf Evertsoord-Sevenum

Provincie
Limburg
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5879 meter CR 71.7 SR 129
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie De Peelse Golf Evertsoord-Sevenum

Golfbaan de Peelse ligt in Limburg in de plaats Evertsoord-Sevenum. Het is een 18 holes par-72 baan met een NGF A-status. De baan ligt aan een snelweg, maar hier zal je als speler nauwelijks last van hebben. Spelen op Golfbaan de Peelse betekent in alle rust genieten van de golfsport. Spelers zullen niet snel verveeld raken door de leuke afwisseling in soorten holes.

Golfbaan de Peelse: De holes
De holes op Golfbaan de Peelse hebben behoorlijk wat waterhindernissen wat de baan hier en daar lastig te bespelen maakt. Een goed course management is dan ook een vereiste. De meeste holes hebben een zeer open karakter, maar er zijn ook een aantal bosholes. Dit maakt het spelen op Golfbaan de Peelse tot een afwisselende ervaring

Golfbaan de Peelse: De faciliteiten
In het clubhuis is een sfeervol restaurant gevestigd genaamd Hole 19. J e kunt er terecht voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Er is wat dat betreft voor elk wat wils. Bij de golfschool werken twee kundige pro´s die je graag helpen bij het verbeteren van je spel. Bij de golfschool zit verder een kleine golfshop. Er zijn voldoende oefenfaciliteiten om al het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Adresgegevens:

Golfbaan de Peelse
Maasduinenweg 1
5977 NP Evertsoord, Sevenum

 

Route

 

Banen in de buurt