Golfbaan de Semslanden-Gasselte

Terug
 

Golfbaan de Semslanden-Gasselte

Provincie
Drenthe
Spelen met:
Hcp 54
Voorzieningen:
Kleedkamers, Restaurant, Wi-Fi, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Swing-analyse-studio, Drivingrange, Puttinggreen, Chippingarea, Oefenbaan 6 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5973 meter CR 70.6 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan de Semslanden-Gasselte

Midden in het Drentse landschap tref je Golfbaan de Semslanden. Golfclub de Semslanden is opgericht in 1986 en biedt plaats aan 18 uitdagende holes. In 1999 is het toenmalige clubhuis van de Semslanden helemaal afgebrand. Op dezelfde plek is een splinternieuw clubhuis gebouwd met onder andere een uitstekend restaurant.

Golfbaan de Semslanden: De holes

De golfbaan is een echte parkbaan die mooi ingepast is in het Drentse landschap. Golfbaan de Semslanden is goed te bespelen. Het is wel belangrijk dat je op de fairways blijft.  De holes zijn over het algemeen vlak en na een recente renovatie zijn er verschillende waterpartijen in het spel. De greens zijn uitdagend vanwege de hoogteverschillen.

Golfbaan de Semslanden: De faciliteiten

We noemden het al even: in 1999 heeft een brand het clubhuis in de as gelegd. Men heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een schitterend clubhuis te bouwen, met alle gewenste faciliteiten. Golfrestaurant de Semslanden is van zeer hoog niveau. Je kunt er genieten van heerlijke gerechten. Je kunt aan het korte spel werken op de mooie par-3 oefenbaan.  Mooie puttinggreens en een chippingarea zijn aanwezig voor het  korte spel. Er is ook een driving range aanwezig waar je kunt werken aan je swing.

Adresgegevens:

Golfbaan De Semslanden

Nieuwe Dijk 1

9514 BX Gasselternijveen

 

Route

 

Banen in de buurt