Golfbaan De Stok-Roosendaal

Terug
 

Golfbaan De Stok-Roosendaal

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
9 holes Par 33 Parkbaan 2051 meter CR 61.7 SR 109
9 holes
spelen vanaf
€ 22.00
 
 
 

Informatie Golfbaan De Stok-Roosendaal

Golfbaan de Stok ligt in het Brabantse Roosendaal. Het is een compacte 9 holes golfbaan die perfect geschikt is voor beginnende golfers. De baan is een ontwerp van de Belgische architect Bruno Steensels. De omgeving van de golfbaan is waterrijk en dit zie je terug in de holes.

Golfbaan de Stok: De holes
De holes van Golfbaan de Stok bieden voldoende afwisseling voor de speler. Zo zijn er voldoende hoogteverschillen en strategisch geplaatste bunkers. Over het algemeen kan de driver in de tas blijven. De baan is uitstekend geschikt voor het oefenen van het korte spel. Een uitzondering op de korte holes zijn de par 5 holes. Deze zijn juist weer vrij lang waardoor mensen met lengte in hun slag in het voordeel zijn.

Golfbaan De Stok:De faciliteiten
In het clubhuis van Golfbaan de Stok tref je een prima restaurant en een bar aan. Het clubhuis heeft een aantal kleedkamers voor haar gasten. De oefenfaciliteiten zijn prima in orde met een eigen driving range en plaatsen om te werken aan je putting en chipping skills. Wie zijn baanpermissie wil halen of aan de verbetering van zijn spel wil werken kan terecht bij de golfschool van Golfbaan de Stok.

Adresgegevens :

Golfbaan de Stok
De Stok 16
4703 SZ Roosendaal
Telefoonnummer: 0165 – 544 080

 

Route

 

Banen in de buurt