Golfbaan De Tongelreep-Eindhoven

Terug
 

/uploads/webshop/chipping area.JPG

 

Golfbaan De Tongelreep-Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
9 holes Par 70 Parkbaan 5345 meter CR 69.2 SR 122
9 holes
spelen vanaf
€ 40,-
 
 
 

Informatie Golfbaan De Tongelreep-Eindhoven

Golfbaan de Tongelreep is een typische parkbaan met 9 interessante holes. De baan ligt op een mooie plek in Eindhoven en heeft een NGF A-status. De baan heeft mooi onderhouden fairways en greens waardoor het een prettige baan is om te spelen. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Voor een redelijke prijs kun je een ronde spelen.

Golfbaan De Tongelreep: De holes
Zoals gezegd is Golfbaan de Tongelreep een parkbaan. Dit betekent mooie en licht glooiende holes. Wie de golfbaan ziet denkt dat hij gemakkelijker is dan de mensen die de baan bespeeld hebben. Geen enkele hole lijkt op de andere. De afwisseling is wat de meeste spelers zo aanspreekt. Er zijn enkele doglegs die een goed course manangement noodzakelijk maken.

Golfbaan De Tongelreep: De faciliteiten
Het clubhuis van Golfbaan de Tongelreep is zeer gezellig en biedt uitgebreide mogelijkheden om lekker te ontspannen. Het cluhuis heeft een terras waar je bij mooi weer lekker van het zonnetje kan genieten. De golfshop heeft een prima aanbod en behulpzame medewerkers. Je kunt er tevens je clubs laten fitten. De oefenfaciliteiten zijn er prima met een driving range, een oefengreen en een chipping area.

Adresgegevens:

Golfbaan de Tongelreep
Charles Roelslaan 15
5644 HX Eindhoven
040 2520962

 

Route

 

Banen in de buurt