Golfbaan De Voortwisch-Winterswijk

Terug
 

Golfbaan De Voortwisch-Winterswijk

Provincie
Gelderland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5772 meter CR 71.5 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 28,-
 
 
 

Informatie Golfbaan De Voortwisch-Winterswijk

De baan in Winterswijk draagt de naam De Voortwisch en is in 1986 ontworpen. De golfbaan ligt tussen Winterswijk en de Duitse grens op glooiende esgronden en is omgeven door eiken houtwallen. Momenteel is de golfbaan bezig met een grote uitbreiding van het aantal holes. Eind 2013 is de verwachting dat er 18 holes gebruikt kunnen worden.

Golfbaan De Voortwisch: De holes
Momenteel beschikt golfbaan Winterswijk over een prachtige 9-holes baan samen met een uitdagende 6-holes par 3-baan. De 9-holes baan wordt door spelers veel gezien als een echte bosbaan. Deze bossen zorgen er samen met de waterpartijen voor dat Winterswijk een leuke baan is met de nodige afwisseling voor de golfer.

Golfbaan De Voortwisch: De faciliteiten
De baan beschikt over alle gemakken voor de golfer. Zo beschikt de baan over een mooie horecagelegenheid met een bar en restaurant en kunt u gebruik maken van de kleedkamers. Het is voor de onervaren golfer daarnaast mogelijk om lessen te volgen of zich te wagen aan de korte baan of een pitch & putt mogelijkheid. Ook een driving range, chipping area en putting green mogen niet ontbreken op deze baan in een heerlijke en rustgevende omgeving.

Adresgegevens :

Golfbaan De Voortwisch
Vredenseweg 150
7113 AE Winterswijk
Tel: 0543 563812


 

Route

 

Banen in de buurt