Golfbaan Delfland-Schipluiden

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Delfland.jpg

 

Golfbaan Delfland-Schipluiden

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
27 holes Par 73 Polderbaan 5824 meter CR 00.0 SR 000
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Delfland-Schipluiden

Golfbaan Delfland is een baan met maar liefst 36 holes verdeeld over 4 golfbanen. De baan ligt in het Zuid-Hollandse Schipluiden en is de eerste pay-and-play baan in Nederland. De NGF heeft Golfbaan Delfland een A-status gegeven. Schipluiden ligt vlakbij Delft en is prima bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag.

Golfbaan Delfland: De holes
Van de 36 holes zijn 27 wedstrijdholes die zijn ontworpen door de bekende golfbaan architect Gerard Jol. Jol heeft een baan ontworpen die prachtige natuur combineert met schitterende uitzichten. De meeste holes op Golfbaan Delfland zijn redelijk recht toe recht aan. De uitdaging in het spelen zit hem vooral in de vele waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers.

Golfbaan Delfland: De faciliteiten
Aan oefenfaciliteiten geen gebrek bij Golfbaan Delfland. De driving range is groot. Je slaat je ballen in een grote vijver. De baan beschikt over de grootste kunstgrasgreen van Nederland! Het grote voordeel is dat deze verlicht wordt. Er is een prachtig horecapaviljoen waar je de innerlijke mens uitstekend kan verzorgen. Tevens worden er regelmatig gezellige thema-avonden georganiseerd.

Adresgegevens:

Golfbaan Delfland
Abtsrechtseweg 1
2636 HZ Schipluiden

f

Route

 

Banen in de buurt