Golfbaan Duurswold-Steendam

Terug
 

Golfbaan Duurswold-Steendam

Provincie
Groningen
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Bar, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
9 holes Par 74 Bosbaan 3143 meter CR 74.3 SR 141
  9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Golfbaan Duurswold-Steendam

Golfbaan Duurswold is volgens velen de meest uitdagende golfbaan in het noorden van Nederland. Aan het Schildmeer grenzen 9 holes. Naast de 9-holes baan vindt je op Golfbaan Duurswold een driving range en een 6 holes par 3 baan. Vanuit Groningen ben je in 20 minuten op Golfbaan Duurswold.

Golfbaan Duurswold: De holes
De negen holes van Golfbaan Duurswold bieden voldoende afwisseling voor iedere speler. Met zes par-4′s, twee par-5′s en slechts één par-3 hole heeft de baan in ieder geval voldoende lengte.

De rough op Golfbaan Duurswold doet zijn naam eer aan. Als de bal buiten de fairway raakt ligt hij vrijwel altijd in het hoge gras. Voor de minder ervaren spelers onder ons is het daarom aan te raden om de driver in de tas te laten.

De eerste drie holes zijn open en hebben hierdoor veel weg van een links, de overige holes zijn mooi ingepast in het bestaande landschap. Hoewel Golfbaan Duurswold een relatief jonge baan is heeft het de uitstraling van een baan met een lange geschiedenis.

Golfbaan Duurswold: De faciliteiten
De horeca op Golfbaan Duurswold is goed, maar verwacht geen uitgebreide menukaart. Iedereen die een ronde heeft gespeeld kan genieten van een hapje en een drankje. Wie uitgebreidere catering wil kan dit van tevoren aangeven.

Op Golfbaan Duurswold vindt je verder een driving range en par-3 baan met zes holes. Uitstekende mogelijkheden om aan de kwaliteit van je spel te werken dus.

Adresgegevens
Golfbaan Duurswold
Roegeweg 2
9629 PA Steendam

Voor een goede start van een geslaagde golfdag: Lees de reserveringsinstructies op de voucher!

Route

 

Banen in de buurt