Golfbaan Emmeloord

Terug
 

Golfbaan Emmeloord

Provincie
Flevoland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Kleedkamers, Bar, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Golfschool, Drivingrange, Puttinggreen, Chippingarea, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
9 holes Par 74 Polderbaan 6041 meter CR 72.9 SR 140
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Emmeloord

In de gelijknamige plaats is in 2009 Golfbaan Emmeloord geopend. Golfbaan Emmeloord is een 9 holes par-36 baan. De baan is uitgebreid met 9-holes. Aanvankelijk lag er in Emmeloord alleen een par-3 baan en met de aanleg van de nieuwe baan is hij aantrekkelijker geworden voor meer gevorderde spelers.

Golfbaan Emmeloord: De holes
Gerard Jol is de ontwerper van Golfbaan Emmeloord. Jol heeft voor een afwisselende 9-holes baan gezorgd. De holes liggen deels op een terp (hole 4 tot en met 9), de andere holes liggen lager in de polder. Ook op de lager gelegen holes is er sprake van hoogteverschillen. Op de hoger gelegen plaatsen op de baan zal de wind zeker invloed op het spel hebben. Deze factor kan het lastig maken om een goede score te halen op deze baan. Opvallend mooi is de par-3 vierde. Vanaf een terp sla je hier naar een lager gelegen green.

Golfbaan Emmeloord:De faciliteiten
De faciliteiten op Golfbaan Emmeloord zijn redelijk verzorgd. Er is een driving range en een putting green, maar geen chipping green. Er is een sober maar gezellig clubhuis met een terras waar je gezellig wat kunt drinken.

De beoordelingen van gasten van Golfbaan Emmeloord zijn prima. Het is zeker de moeite waard om een keer te komen spelen.

Adresgegevens :

Golfbaan Emmeloord
Casteleynsweg 6
Postbus 438
8300 AK Emmeloord
 


 

Route

 

Banen in de buurt