Golfbanen in Friesland

Friesland kenmerkt zich door haar open landschap en grote waterpartijen. Bekende gebieden zijn het Gaasterland, het Waddengebied en de Noordelijke Wouden. Als golfer vindt u rust en ruimte op de golfbanen in Friesland en zijn er mogelijkheden voor golfers van alle niveaus. Met of zonder handicap, zakelijk of prive, u kunt uw golfhart ophalen in deze noordelijke provincie. Bovendien is Friesland uitstekend te combineren met andere vormen van recreatie; na het golfen een heerlijk rondje op het water? Het kan allemaal.

Golfbanen in Friesland & greenfee's met korting 

Greenfeebids.com biedt hier een volledig overzicht van de verschillende golfbanen in Friesland. Bekijk het aanbod van banen en kies uw gewenste aantal holes en greenfees. Zo kunt u als golfer nieuwe banen verkennen tegen een betaalbare greenfee prijs. Daarbij betaalt u veilig en eenvoudig via IDeal of overschrijving per bank en staat u vanmiddag nog op de baan. 

Mist u nog een Golfbaan uit Friesland? Of ziet u er graag nog een toegevoegd aan dit rijtje? Neem dan gerust contact met ons op via info@greenfeebids.com. Ook voor vragen omtrent het bestellen van uw greenfee, staat onze klantenservice u graag te woord. 

Korting op greenfee voor golfbanen in Friesland? Maak dan snel een gratis account aan www.greenfeebids.com