Golfbaan Gaasterland-Oudemirdum

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Gaasterland.jpg

 

Golfbaan Gaasterland-Oudemirdum

Provincie
Friesland
Spelen met:
EGA Handicap 36 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
9 holes Par 70 Heidebaan 5544 meter CR 68.3 SR 114
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Gaasterland-Oudemirdum

In het Friese Gaasterland, nabij Sneek en Heerenveen ligt Golfbaan Gaasterland. De ontwerper, Alan Rijks, heeft een mooie 9-holes par 70 baan gecreëerd. Je treft er verschillende landschapskenmerken aan. Van bos tot water en heide. De baan is niet gemakkelijk te bespelen. Er zijn vaak genoeg spelers die hun gewoonlijke handicap niet halen als ze spelen op Golfbaan Gaasterland.

Golfbaan Gaasterland: De holes
Het maken van de juiste strategische keuzes is belangrijk bij het spelen op golfbaan Gaasterland. Bij 5 van de 9 holes loopt er een sloot dwars over de baan. Ga je voor lengte of precisie? Dit is de vraag die iedere speler zich continu stelt bij het spelen op de baan. De greens op de golfbaan zijn snel en worden goed onderhouden. Al met al een lastige baan om een goede score op te halen.

Golfbaan Gaasterland: De faciliteiten
Golfbaan Gaasterland heeft 3 oefenholes, een driving range met oefenbunker en een putting green. Uitstekende faciliteiten om aan de kwaliteit van je spel te werken zijn dus aanwezig.

Golfclub Gaasterland is een actieve vereniging, waar met grote regelmaat wedstrijden en toernooien worden georganiseerd. De leden beheren tevens het clubhuis. Golfschool Gaasterland helpt beginnende spelers graag aan een baanpermissie en gevorderde spelers met het verbeteren van hun spel.

Adresgegevens:

Golfbaan Gaasterland
Sminkewei 10
8567 HB Oudemirdum
telefoon: 0514 – 60 42 36

 

Route

 

Banen in de buurt