Golfbanen in Gelderland

Gelderland kent een zeer gevarieerd landschap. Het bekende recreatiegebied de Veluwe heeft zowel uitgestrekte zandversuivingen, dichte bossen, waterpartijen als uitgestrekte heidegebieden te bieden.Ook de Gelderse achterhoek heeft ruime varieteit aan natuurgebied te bieden, met glooiende akkers, burchten en landhuizen. Tot slot wordt Gelderland doorkruist door diverse rivieren en zijn er verschillende attractieve steden te vinden om te winkelen of te genieten van de architectuur. Kortom, zeer zeker een bezoekje waard. 

Golfen met korting in Gelderland

Zo is het ook zeer zeker de moeite waard een van de vele Gelderse golfbanen te verkennen. Het gevarieerde Gelderse landschap wordt weerspiegelt in de golfbanen. Zo kent golfbaan Edda Huzid, gelegen in het Veluwe landschap nabij Voorthuizen, mooie, strakke fairways met een aantal lichte doglegs en mooie waterpartijen. 
In Spijk bevindt zich de welbekende The Dutch, een golfbaan van topniveau. Deze best beoordeelde 18holes golfbaan met 9holes oefen par3 overtreft uw verwachtingen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en kenmerken per baan.

Op Greenfeebids.com bestelt u eenvoudig het aantal gewenste greenfee's met aantrekkelijke kortingen. Wilt u als vrije golfer een keer een nieuwe baan verkennen? Wilt u gezellig een rondje lopen met vrienden? Of heeft u een zakelijke bespreking? Het kan allemaal. Kies uw gewenste baan, aantal holes en aantaal greenfee's, betaal eenvoudig en veilig via IDeal of overschrijving, en indien gewenst staat u vandaag nog op de baan. Heeft u vragen of advies nodig bij uw keuzes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Heerlijk ontspannen spelen met greenfee's van Greenfeebids.com