Golfbanen in Groningen

Groningen kent enorme hoeveelheid natuurgebieden, echter is het aantal golfbanen er relatief gezien nog beperkt. Dat neemt niet weg dat Groningen een prachtige provincie is om eens een rondje te lopen. De natuur is er wijds en gevarieerd. Van de bossen in Westerwolde tot de oevers van de Ruiten-Aa en van de moerrassen bij Bourtange tot het Zuidlaardermeer waar het overal prachtig recreëren is. Een ochtend of middag golf, valt dus perfect te combineren met andere recreatieactiviteiten, waarbij een bezoek aan de authentieke stad Groningen niet mag ontbreken.

Hoewel het aanbod golfbanen nog ietwat beperkt is in de provincie Groningen, is er wel voor elk wat wils. Iedere golfer, handicapper of niet, kan er terecht. Bijvoorbeeld op golfbaan Duurwold, volgens velen de meest uitdagende baan van het Noorden. Deze 9holes course grenst aan het Schildmeer voor een prachtige dag in de natuur, op slechts 20 kilometer van Groningen.

Golfen met plezier én korting!

Greenfeebids.com maakt het mogelijk om op een betaalbare manier verschillende golfbanen in Nederland te ontdekken. Een perfecte gelegenheid om het te combineren met andere activiteiten maar ook goed voor uw golfspel. Door het bespelen van verschillende banen verbetert u uw kennis en techniek. Maak eenvoudig uw baan keuze, selecteer het aantal greenfee’s en betaal veilig via IDeal of bankoverschrijving. En mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Vandaag of morgen golfen? Bestel direct uw greenfee via greenfeebids.com