Golfbaan Havelte

Terug
 

Golfbaan Havelte

Provincie
Drenthe
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Wi-Fi, Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Golfschool, Drivingrange, Puttinggreen, Chippingarea,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 6021 meter CR 71 SR 127
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Havelte

Gelegen in het Zuidwesten van Drenthe, op korte afstand van onder ander Meppel, Steenwijk en Hoogeveen, ligt Golfbaan Havelte. Het is de thuisbaan van Golf Club Havelte die bestaat sinds 1986. Het ontwerp van de baan is van de hand van Hans Herzberger die daarbij hulp kreeg van Donald Steel. De baan heeft een A-status sinds 1994.

Golfbaan Havelte: De holes
De eerste negen holes op Golfbaan Havelte liggen in een coulissenlandschap. De tweede negen holes hebben meer de uitstraling van een parkbaan. De fairways zijn over het algemeen breed en de greens worden goed onderhouden. Op de tweede negen krijg je te maken met enkele waterhindernissen die de mogelijkheid op een goede score verkleinen.

Golfbaan Havelte: De faciliteiten
Voor het vebeteren van je golfspel kun je op korte afstand van het clubhuis terecht op de driving range en de pitching en putting greens. Golfbaan Havelte heeft een golfshop en er is een golfschool gevestigd. Het clubhuis is voorzien van een restaurant waar je na het spelen kunt genieten van lekkere gerechten of een verfrissend drankje.

Adresgegevens :

Golfbaan Havelte
Kolonieweg 2
7971 RA Havelte
 

 

Route

 

Banen in de buurt