Golfbaan Heiloo

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Heiloo-1.jpg

 

Golfbaan Heiloo

Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 69 Polderbaan 5282 meter CR 68.5 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 28,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Heiloo

Golf & Country Club Heiloo vindt u in de provincie Noord-Holland en is zeer goed te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht en Den-Helder. De baan staat bekend als een echte polderbaan vanwege het grote aantal waterpartijen. Daarnaast maakt de wind het zeer lastig om op deze baan een goed balletje te slaan.

Golf & Country Club Heiloo: De holes
De golfbaan beschikt over negen verschillende holes en voor het spelen op deze baan dient u over een handicap van 36 te beschikken. Bij een negen holes baan denkt u al snel en gemakkelijk een balletje te kunnen slaan maar niets is minder waar. De wind heeft veel invloed op deze baan en een optimale concentratie is dan ook van groot belang.

Golf & Country Club Heiloo: De faciliteiten
Naast de 9-holes baan beschikt Heiloo ook over een driving range, chipping area en een putting green. Daarnaast is het ook mogelijk om hier lessen te volgen en een Golfvaardigheidsbewijs te halen. Voor of na het golfen, kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant of aan de bar genieten van een drankje. Sneuvelt er iets tijdens het golfen of bent u iets vergeten dan kunt u een kijkje nemen in de shop.

Adresgegevens:

Golfbaan Heiloo
Lagelaan 8
1851 PC Heiloo
Telefoon 072 505 4540

 

Route

 

Banen in de buurt