Golfbaan Het Woold Asten-Heusden

Terug
 

/uploads/webshop/Bal.JPG

 

Golfbaan Het Woold Asten-Heusden

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Golflodges, Buggy beschikbaar, Kleedkamers, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfsimulator,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5816 meter CR 70.5 SR 125
9 holes
spelen vanaf
€ 27.5
 
 
 

Informatie Golfbaan Het Woold Asten-Heusden

Op een mooie locatie in Brabant vindt je Golfbaan het Woold. De baan heeft 27 holes verdeeld over 2 banen. De ligging in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel is geweldig. De aanwezigheid van mooie natuur zorgen voor een unieke ervaring voor de speler. De baan ligt op korte afstand van onder andere Helmond en Eindhoven en is uitstekend bereikbaar.

Golfbaan Het Woold: De holes
Zoals gezegd zijn de 27 holes op Golfbaan het Woold verdeeld over 2 banen. Je hebt de Gezandebaande, een negen holes par-3 en een 18 holes Championship Course de Vier Eijckenbaan. Zowel de 9 holes baan als de 18 holes baan biedt voldoende uitdaging voor iedere speler. De afwisseling is vooral goed te merken op de Vier Eijckenbaan. Het landschap varieert van bos en heide tot gebieden met veel water.

Golfbaan Het Woold: De faciliteiten
Golfbaan het Woold heeft een restaurant genaamd Golfrestaurant Volentieri. Of je nu uitgebreid wilt dineren of alleen maar een kopje koffie wilt drinken, je kunt hier prima terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden om de golfsport te combineren met een diner.

Het complex heeft 4 oefengreens waar je de verschillende aspecten van de golfsport kun oefenen. De driving range heeft grote afmetingen en je vindt er zowel overdekte als niet-overdekte plaatsen. Naast de outdoor trainingsfaciliteiten kun je er ook indoor oefenen. Zo is er bijvoorbeeld een golfsimulator.

Adresgegevens:

Golfbaan het Woold
Gezandebaan 46a
5725 TN Asten/Heusden
0493-56 04 62

 

Route

 

Banen in de buurt