Golfbaan Holthuizen-Roden

Terug
 

Golfbaan Holthuizen-Roden

Provincie
Drenthe
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Wifi, Restaurant, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Oefenbaan 4 holes par3, Drivingrange, Puttinggreen, Chippingarea,
 
9 holes Par 73 Parkbaan 5994 meter CR nb SR 128
9 holes
spelen vanaf
€ 20,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Holthuizen-Roden

In het Drentse Roden ligt Golfbaan Holthuizen. Golfclub Holthuizen is een actieve vereniging met ongeveer 500 leden die bestaat sinds 1985. De baan is uitstekend bereikbaar vanuit Groningen en Assen  De baan biedt plaats aan negen gevarieerde en uitdagende holes.

Golfbaan Holthuizen: De holes
De baan is perfect ingepast in het typische Drentse landschap. Dit levert voor de spelers op Golfbaan Holthuizen mooie plaatjes op. De speler krijgt tijdens het spelen te maken met verschillende elementen zoals wind en water. Laat de eerste indruk van de baan je niet voor de gek houden. Golfbaan Holthuizen speelt een stuk lastiger dan hij op het eerste gezicht lijkt.

Golfbaan Holthuizen: De faciliteiten
Het clubhuis van Golfbaan Holthuizen ademt nostalgie. Onlangs is het gebouw gerestaureerd en uitgebreid, zonder dat dit het authentieke Drentse karakter in gevaar brengt. Het clubhuis is voorzien van een restaurant, kleedkamers en doucheruimtes. De club heeft ook een kundige pro die spelers van ieder niveau kan helpen met het aanscherpen van het spel. Voor wie gewoon wat wil oefenen is er een driving range en een putting en chipping green.

Adresgegevens:

Golfbaan Holthuizen
Oosteinde 7a
9301 ZP Roden

Route

 

Banen in de buurt