Golfbaan IJsselweide-Gouda

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Ijsselweide-1.jpg

 

Golfbaan IJsselweide-Gouda

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 57 Polderbaan 2821 meter CR 58.4 SR 100
9 holes
spelen vanaf
€ 20,-
 
 
 

Informatie Golfbaan IJsselweide-Gouda

Vlakbij Gouda ligt Golfbaan IJsselweide. De baan heeft een mooie ligging midden in het typisch Hollandse landschap. Je treft er 9 holes die uitstekend geschikt zijn voor beginnende spelers om het golfen te leren. De gevorderde speler kan er prima werken aan de nauwkeurigheid van zijn of haar spel. Golfbaan IJsselweide heeft een NGF C-status.

Golfbaan IJsselweide: De holes
De natuurlijke omgeving van Golfbaan IJsselweide is geweldig mooi. Er is een variatie in keurmerken. Zo zijn er waterpartijen te vinden, maar ook weilanden bosschages en polders. De fairways zijn smal waardoor het belangrijk is om iedere bal goed recht te slaan. Wie gaat spelen op Golfbaan IJsselweide doet er dus verstandig aan om wat extra ballen mee te nemen.

Golfbaan Ijsselweide: De faciliteiten
De driving range op Golfbaan IJsselweide is van uitstekende kwaliteit. Er zijn in totaal 24 afslagplaatsen waarvan een groot deel overdekt is. Daarnaast zijn er oefenbunkers, is er een putting green en een pitchinggreen. Het clubhuis van Golfbaan IJsselweide is gezellig en bovendien voorzien van een prima restaurant.

Adresgegevens:

Golfbaan IJsselweide
Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
tel: (0)182 583933

 

Route

 

Banen in de buurt