Golfbaan Kleiburg-Brielle

Terug
 

Golfbaan Kleiburg-Brielle

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5705 meter CR 71 SR 133
9 holes
spelen vanaf
€ 27,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Kleiburg-Brielle

Op het randje van Zuid-Holland ligt Golfbaan Kleiburg. De ligging van de baan maakt hem uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag, maar ook vanuit Zeeland. Golfbaan Kleiburg heeft 18 uitdagende holes en heeft een A-Status van de NGF. De omgeving is een mooie mix van natuur en industrie zonder dat dit ten koste gaat van de rust. De holes die langs de rivier liggen leveren soms mooie plaatjes op.

Golfbaan Kleiburg: De holes
Golfbaan Kleiburg is een uitstekend onderhouden baan. De baan heeft voldoende uitdaging voor spelers van ieder niveau. Variatie is er ook voldoende, met veel bebossing en water. De fairways zijn soms aan de smalle kant waardoor precisie vereist is. De invloed van de wind is op veel dagen aanzienlijk. Hier dien je rekening mee te houden als je tenminste een goede score wilt behalen. De lengte van de holes is ook behoorlijk, dus de long hitters onder ons zullen hier zeker uit de voeten kunnen.

Golfbaan Kleiburg: De faciliteiten
De oefenfaciliteiten op Golfbaan Kleiburg zijn ruim voldoende. Er driving range en er zijn chipping en putting greens aanwezig. De ontvangst in het clubhuis is vriendelijk en is een prettige plek om even bij te komen van een sportief dagje golf. Restaurant Bogey’s heeft een uitstekende kaart en de bediening is er goed. Er zijn verschillende arrangementen te reserveren die het mogelijk maken om golf te combineren met een heerlijk diner.

Adresgegevens:

Golfbaan Kleiburg
Krabbeweg 9
3231 NB Brielle
(0)181 417336

 

Route

 

Banen in de buurt