Golfbaan Kralingen-Rotterdam

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-7.JPG

 

Golfbaan Kralingen-Rotterdam

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi, Restaurant,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 64 Bosbaan 4854 meter CR 65.9 SR 114
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Kralingen-Rotterdam

Golfbaan Kralingen ligt in het Kralingse Bos in Rotterdam en is een echte parkbaan. Er liggen 9 holes en biedt opvallend veel rust voor een locatie in de grote stad. De baan heeft een lange geschiedenis. Golfbaan Kralingen werd al in 1933 aangelegd. De NGF heeft de baan een A-status gegeven. Leuk detail is dat Golfbaan Kralingen de kortste golfbaan met een A-status in Nederland is.

Golfbaan Kralingen: De holes
De lengte van de baan doet vermoeden dat het makkelijk zou zijn maar dit is absoluut niet het geval. De fairways op de baan zijn smal en je treft er verschillende lastige waterpartijen. Spelers die niet recht kunnen slaan doen er verstandig aan om een extra setje ballen mee te nemen. Hole 5 is een voorbeeld van een hole waar zeer veel precisie vanaf de tee noodzakelijk is. Ook de relatief kleine greens maken precisie in de slagen noodzakelijk.

Golfbaan Kralingen: De faciliteiten
Het clubhuis van Golfbaan Kralingen is een monumentaal pand met veel uitstraling. Restaurant Kralingen maakt het nagenieten na een ronde golf extra relaxed. Je kunt er lekker eten en drinken. De baan heeft een driving range en er is een grote oefengreen aanwezig. De golfschool biedt je de mogelijkheid om je spel te verbeteren of om je baanpermissie te behalen.

Adresgegevens:

Golfbaan Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

 

Route

 

Banen in de buurt