Golfbaan Kromme Rijn-Bunnik

Terug
 

Golfbaan Kromme Rijn-Bunnik

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Brasserie,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 35 Parkbaan 2908 meter CR 70.9 SR 137
9 holes
spelen vanaf
€ 36,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Kromme Rijn-Bunnik

Op Landgoed de Brakel ligt Golfbaan Kromme Rijn. Goed bereikbaar gesitueerd tussen Zeist en Bunnik in een prachtige, landelijke omgeving. Ver genoeg verwijderd van lawaaige snelwegen. Golfbaan Kromme Rijn is ontworpen door de bekende golfarchitect Gerard Jol en heeft uitdagende holes die nooit vervelen. Voor deze 9 holes wilt u altijd tijd vrijmaken.

Golfbaan Kromme Rijn: De holes
De golfbaan wordt door de spelers die er gespeeld hebben erg positief beoordeeld. Afwisselend en zeker niet makkelijk. Lange holes waarbij het voor de meeste spelers aan te raden is om de driver in de tas te laten. De holes hebben lastige doglegs en strategisch geplaatste bunkers. De lengte van de holes merk je bijvoorbeeld ook bij de par-3 holes. Het is nog een hele kunst om de bal in 1 keer op de green te leggen.

Golfbaan Kromme Rijn: De faciliteiten
Golfbaan Kromme Rijn heeft verschillende goede oefenfaciliteiten. Uiteraard is er een driving range aanwezig, een chipping area en een putting green. Op het terrein is verder een golfshop aanwezig en een golfschool. Op Golfbaan Kromme Rijn is een Brasserie voorzien van een heerlijk terras waar u kunt nagenieten van een mooie ronde.

Adresgegevens:

Golfbaan Kromme Rijn
Sportlaan 6
3981 HP Bunnik
telefoon: 030-6562051

 

Route

 

Banen in de buurt