Golfbaan Land van Thorn - Hunsel

Terug
 

/uploads/webshop/land van thorn golfbaan 2.jpg

 

Golfbaan Land van Thorn - Hunsel

Provincie
Limburg
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan,
 
9 holes Par 36 Linksbaan 2721 meter CR 69.4 SR 140
9 holes
spelen vanaf
€ 29.50
 
 
 

Informatie Golfbaan Land van Thorn - Hunsel

Golfbaan Land van Thorn ligt in Hunsel, Limburg. Kenmerken van de club zijn vriendelijkheid en gastvrijheid en betaalbaar golfen. De negen holes van Golfbaan Land van Thorn zijn prima bereikbaar vanuit plaatsen als Weert en Roermond. De leuke holes van de golfbaan hebben van de NGF een A-status gekregen. De baan is aangelegd in 2007 en behoort hiermee tot een van de jongste golfbanen in Nederland.

Golfbaan Land van Thorn: De holes
De holes op Golfbaan Land van Thorn hebben een open karakter, bijna links achtig. Omdat de baan is aangelegd op een zandgrond is hij bijna het hele jaar door goed bespeelbaar. Een lastig aspect van bijna alle holes zijn de greens. Deze lopen behoorlijk af en zijn hierdoor niet altijd even makkelijk te lezen. De holes verschillen in lengte waardoor zowel long hitters als precieze spelers aan hun trekken komen.

Golfbaan Land van Thorn: De faciliteiten
De faciliteiten zijn prima in orde op Golfbaan Land van Thorn. Het clubhuis is eenvoudig maar gezellig ingericht. Het complex heeft prima oefenfaciliteiten waaronder een zeer grote oefengreen en een driving range. Wie op zoek is naar nieuwe golfspullen kan terecht in de golfshop heeft een beperkt assortiment met kleine golfartikelen zoals ballen en handschoenen.

Adresgegevens
Golfbaan Land van Thorn
Kallestraat 37A
6013 RM Hunsel


 

Route

 

Banen in de buurt