Golfbaan Landgoed Bleijenbeek-Afferden

Terug
 

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek-Afferden

Provincie
Limburg
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan, Oefenbaan 9 holes par 3-4,
 
18 holes Par 73 Parkbaan 6048 meter CR 71.3 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 31,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Landgoed Bleijenbeek-Afferden

Golfbaan Bleijenbeek is een zeer jonge baan die in 2005 voor publiek geopend werd. De baan ligt in het Limburgse plaatsje Afferden en is voorzien van 18 holes. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaan architect Gerard Jol en heeft een NGF A-status. De ligging van de baan is fantastisch, op het Landgoed Bleijenbeek.

Golfbaan Bleijenbeek: De holes
Zoals gezegd is de ligging van de baan fantastisch. Spelers krijgen onderweg mooie Limburgse landschappen te zien, vol met glooiingen, bomenlanen en bosschages. De ontwerper van de baan heeft ervoor gezorgd dat de spelers goed moeten nadenken over hun slagen. Dit komt omdat er verschillende lastige waterpartijen en hoogteverschillen in de baan te vinden zijn.

Golfbaan Bleijenbeek: De faciliteiten
Wie niet de volledige 18 holes wil lopen kan ervoor kiezen om de 9 holes par-3 baan te spelen. Minder lange afstanden en de mogelijkheid om je korte spel te oefenen. Voor de korte baan is een baanpersmissie nodig. Dit geldt niet voor de negen holes pitch en putt baan die ook nog op het complex aanwezig is. Er is verder een driving range en er zijn oefengreens en oefenbunkers. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, al dan niet in combinatie met een overnachting.

Adresgegevens:

Golfbaan Bleijenbeek
Bleijenbeek 14
5851 EE Afferden

 

Route

 

Banen in de buurt