Golfbaan Lauswolt-Beesterzwaag

Terug
 

Golfbaan Lauswolt-Beesterzwaag

Provincie
Friesland
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers, Hotel,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 73 Parkbaan 5881 meter CR 70.7 SR 127
9 holes
spelen vanaf
€ 50,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Lauswolt-Beesterzwaag

De afwisseling van bos en open veld is kenmerkend voor Golfbaan Lauswolt. Zowel voor beginnende als gevorderde spelers is het spelen op deze baan aantrekkelijk. De baan ligt in het Friese Beetsterzwaag en is vlot te bereiken vanuit plaatsen als Groningen en Drachten. Wie golft voor zijn rust is bij Golfbaan Lauwswolt aan het juiste adres. De baan ligt op grote afstand van de snelweg en het is er muisstil.

Golfbaan Lauswolt: De holes
Golfbaan Lauswolt heeft in totaal 18 holes. De eerste hole op Golfbaan Lauswolt is er meteen één die het uiterste van je precisie vraagt. De fairway is smal dus een goede afslag is een must. De belangrijkste hindernis die je moet nemen op golfbaan Lauswolt is de rough. Het is lastig om uit de rough te spelen en je bent je bal gemakkelijk kwijt. De baan wordt verder uitstekend onderhouden.

Golfbaan Lauswolt: De faciliteiten
Golfbaan Lauswolt heeft een hotel dat vlak naast de baan ligt. Hole 18 en hole 9 liggen letterlijk in de achtertuin van de golfbaan. Het is mogelijk om te genieten van allerlei leuke golfarrangementen. Dit maakt de baan tot een prima locatie voor een shortbreak.

De oefenfaciliteiten zijn prima en worden door de bezoekers over het algemeen zeer positief beoordeeld. Er zijn mogelijkheden om aan je swing te werken of je putting en chipping vaardigheden te verbeteren. Tevens is er een bar en restaurant aanwezig om uit te rusten na een ronde golf.

Adresgegevens:

Golfbaan Lauswolt
Van Harinxmaweg 8-A
Beetsterzwaag
Postbus 36
9244 ZN Beetsterzwaag
telefoon 0512-383590


 

Route

 

Banen in de buurt